Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?
27.03.2023, 02:19:31

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
Tak si nás našli spameři, registrace vyžaduje potvrzení, a jestli to je nezastaví, tak to budu zase schvalovat, ach jo.

5952 příspěvků v 158 témat od 127 uživatelů
Nejnovější uživatel: jakop
* Domů Nápověda Přihlásit Registrovat
+  Honor Harringtonová
|-+  O Honor Harrington
| |-+  Diskuse o Honorverse
| | |-+  Nový vzhled fora
« předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Nový vzhled fora  (Přečteno 6335 krát)
admin
Administrator
Full Member

Zobrazit profil WWW
« kdy: 18.01.2009, 18:25:38 »

Našla jsem, dle mého názoru, hezký vesmírný vzhled pro Honorverse,  a ačkoli jsem původně chtěla jen upozornit na to, že je dostupný, nakonec jsem ho nastavila jako výchozí, aby ho viděli i nepřihlášení hosté.

Musela jsem předělat ikonky fora do češtiny, a protože su celkem líný tvor, předělala jsem jen ty, na které jsem při běžném prohlížení fora narazila.  Pokud narazíte na ikonku, která je "šedivá" místo modré, napište, dodělám to.

Pokud preferujete světlý vzhled, můžete se k němu vrátit v nastavení v profilu. Na levé straně jsou volby, vyberte nastavení vzhledu a hned na prvním řádku, který začíná "současný vzhled", je v závorce odkaz na "změnit", který vás hodí na stránku s výběrem vzhledů, zvolte si svůj oblíbený a potvrďte pak tlačítkem "uložit profil" dole.

Trochu jsem "zešedila" písmo, aby nebyl tak velký kontrast textu, ale jestli se vám to nezdá, ozvěte se :-)

« Poslední změna: 18.01.2009, 18:45:58 od admin » Zaznamenáno
Pr3d1t0r
Newbie
*

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 19.01.2009, 00:49:13 »

Rozhodně zajímavá změna. Vesmír je sice šedý, ale ta modrá se sem hodí daleko víc. Teda modrá přípomíná mi to spíš cyan ( v barvách se moc nevyznám tak me pls neukamenujte  Kroutím očima ) Dobrá práce admine Mrknutí
Zaznamenáno
Muphrid
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 19.01.2009, 12:29:56 »

Mně se to líbí. Budu si sice muset chvíli zvykat, ale jinak mi tenhle design přijde moc hezký. Díky, SuE!
Zaznamenáno

Warning: Don't stare into laser with remaining eye!
Dalin
Full Member

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 22.01.2009, 16:41:46 »

Může jít jen o osobní názor, ale šlo by nějak upravit (změnit barvu, zvýraznit) ten znak nové zprávy? Jeho modrá barva v té okolní modré trošku splývá.
Jinak vzhled ok.
Zaznamenáno
twombly
Full Member

NCOIC, HMS Iwo Jima (LTH-06)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 kdy: 22.01.2009, 17:12:02 »

Taky bych použil spíš červenou či nějakou výraznější.
Zaznamenáno

Muphrid
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 22.01.2009, 19:29:38 »

LOL - a já si pořád říkal, co že mi přijde divné Smích. Se svou poruchou barvocitu je to pro mě naprosto nerozlišitelné Škleb. Já bych se dokonce přimluvil i za použití barvy komplementární (žluté), ale to už by lidem s normálním barvocitem možná mohlo přijít poněkud extrémní Kroutím očima.
« Poslední změna: 22.01.2009, 19:32:13 od Muphrid » Zaznamenáno

twombly
Full Member

NCOIC, HMS Iwo Jima (LTH-06)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 kdy: 22.01.2009, 19:41:46 »

Hele čim výraznější tim líp  Smích
Zaznamenáno

admin
Administrator
Full Member

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 kdy: 22.01.2009, 23:35:53 »

Hněv  o čem to mluvíte? nová zpráva je označená žlutou šipkou  ...

teda, ono to bylo modré  během neděle, co jsem to předělávala,  protže jsem tam nakopírovala české texty z jiné šablony, ale už by to dávno mělo být jinak.

Zkuste obnovit obrázky pomocí ctrl+f5 až to modré uvidíte, jestli se to změní na žlutý trojúhelník
Zaznamenáno
Muphrid
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 23.01.2009, 10:09:23 »

Áha, došlo k menšímu nedorozumění... S Twomblym a Dalinem máme na mysli zobrazení na úvodní straně fóra. Radši přiložím obrázek i s vyznačenými oblastmi, o kterých byla řeč: link na obrázek

Asi nejvýraznější je to u toho slova "Dnes"... U toho ostatního vidím rozdíl i já, i když ne moc výrazně.
« Poslední změna: 23.01.2009, 16:17:35 od Muphrid » Zaznamenáno

Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!