Muphrid
|
 |
« Odpověď #345 kdy: 03.08.2008, 17:07:52 » |
|
Heh, zahájíme masivní, ale opravdu masivní letákovou kampaň?  No než letáky bych radši vakuum zaplnil liďáky... edit: no ledaže by byli tak blbí a šli si je do vakua číst. Bez obleků...
|
|
« Poslední změna: 03.08.2008, 17:11:20 od Muphrid »
|
Zaznamenáno
|
Warning: Don't stare into laser with remaining eye!
|
|
|
RicoTheCat
|
 |
« Odpověď #346 kdy: 03.08.2008, 17:13:18 » |
|
mě by to u liďáků nepřekvapilo
|
|
|
Zaznamenáno
|
Richard Black: Hledám toho vola který upustil montážní klíč na napěťovou sběrnici Phantomu. Značka: Živýho, zabiju si ho sám.
|
|
|
Muphrid
|
 |
« Odpověď #347 kdy: 03.08.2008, 17:19:15 » |
|
mě by to u liďáků nepřekvapilo
- "Admirále, zaznamenávám objekty odpoutávající se od liďáckého křižníku." - "Útočí na nás?" - "Ne, pane, oni..." - "Tak sakra o co jde?" - "...oni hromadně opouštějí loď skrze hangárová vrata! A teď se otevírají výmetnice a z nich lezou další." - "Hoďte mi to na obrazovku! ... Děkuji. No jo! Aby taky nelezli výmetnicemi, když je u vrat taková skrumáž... Komandér-poručíku Muphride, co jste jim to tam proboha natisknul?" - "Ále nic, pane! Jenom slevové kupony na Starého Tilmana..." - "Hm, tak to už chápu proč si pro ně jdou i bez skafandrů."
|
|
« Poslední změna: 03.08.2008, 19:25:32 od Muphrid »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
RicoTheCat
|
 |
« Odpověď #348 kdy: 03.08.2008, 17:32:41 » |
|
Tady strojovna jsme připraveni na test nové protiliďácké zbraně. A pokuste se šetrně oznámit admirálovi že své ponožky hledat nemusí . nikdy neříkej Adminovi že je jedno jakou fotku dá do profilu  pak to dopadne takhle http://phantom.suewebik.net/viewcrew.php?s_id=2&subcat=7&id=16
|
|
« Poslední změna: 03.08.2008, 21:36:06 od Land »
|
Zaznamenáno
|
Richard Black: Hledám toho vola který upustil montážní klíč na napěťovou sběrnici Phantomu. Značka: Živýho, zabiju si ho sám.
|
|
|
Marika Magde
|
 |
« Odpověď #349 kdy: 04.08.2008, 13:04:03 » |
|
Lékařka by chtěla jen předem avizovat, že se chystají rutinní prohlídky. Nepleťte si prosím prohlídku lékařskou s prohlídkou celní. Pokud se mejete jednou za sezonu, napište, který termín vám vychází a domluvíme se těsně po výročním mydlení. Dále prosím mariňáky, aby si nepletli zaslání fota pro kartotéku s publikací své galerie na amateri.cz Děkuji, toť prozatím vše
P.S. pro admirála: sehnala jsem vám tu rektální mast
|
|
|
Zaznamenáno
|
So say we all.
|
|
|
Muphrid
|
 |
« Odpověď #350 kdy: 04.08.2008, 14:47:37 » |
|
Mám dojem, že diskuze tady by se měla přesunout na fórum Phantoma. Tzn. hodit sem nějakou závěrečnou zprávu s odkazem na stránky lodi a toto téma zde ukončit - co vy na to? Řekl bych, že se tím zvýší návštěvnost a tedy i povědomí o Phantomu  .
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Mandalorian
Newbie

|
 |
« Odpověď #351 kdy: 04.08.2008, 15:31:41 » |
|
Mám dojem, že diskuze tady by se měla přesunout na fórum Phantoma. Tzn. hodit sem nějakou závěrečnou zprávu s odkazem na stránky lodi a toto téma zde ukončit - co vy na to? Řekl bych, že se tím zvýší návštěvnost a tedy i povědomí o Phantomu  . Ja sem pro
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
RicoTheCat
|
 |
« Odpověď #352 kdy: 04.08.2008, 18:14:33 » |
|
SuE LOCK PLS Pokračujeme zběsile na http://phantom.suewebik.net/forum - všichni jste zváni 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
twombly
|
 |
« Odpověď #353 kdy: 04.08.2008, 18:25:01 » |
|
btw. naházel jsem na fórum sekci o detailech každý uniformy, tak se koukněte 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Marika Magde
|
 |
« Odpověď #354 kdy: 05.08.2008, 18:26:09 » |
|
Tak koho to ještě nenapadlo, či mu to nedošlo... Tenhle se stěhuje na forum Phantoma a doufám, že tohle je k tomu poslední výzva. Nemá smysl sem házet odkazy na Phantoma, prostě si to každej přečte až tam. This is the End. So say we all 
|
|
|
Zaznamenáno
|
So say we all.
|
|
|
RicoTheCat
|
 |
« Odpověď #355 kdy: 15.08.2008, 21:31:55 » |
|
Takže díky Majorovi máme nový krásnější hosting http://hmsphantom.combohužel přesun se neobešel bez jistých technických obtíží. Záhadným způsobem došlo ke kolizi kodování tabulek. Většinu jsem již opravil , nicméně vás musím s politováním požádat abyste si opravili služební záznamy (kolize se týká písmen vybavených háčkem:) ). Dále bych vás chtěl požádat zdali by ste podobně neupravili své příspěvky na foru phantomu, některé zásadní, jako například posádka a uniformy jsem již opravil sám, ale na zahájení stejné činnosti v OFFTOPICU nemám sílu  Tímto se vám za vzniklé problémy omlouváma děkuji. BTW již jsem Vyzhvygrla potrestal Experiment s blokací přístupu k grafice 
|
|
« Poslední změna: 25.06.2009, 09:08:30 od RicoTheCat »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
twombly
|
 |
« Odpověď #356 kdy: 20.11.2008, 17:17:45 » |
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Johnak
|
 |
« Odpověď #357 kdy: 21.11.2008, 11:45:34 » |
|
Super :-)
Ale strafky mi musis rozlustit. Fox je teda serzant nebo vys?
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
twombly
|
 |
« Odpověď #358 kdy: 21.11.2008, 18:30:02 » |
|
Fox je Staff Sergeant.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
RicoTheCat
|
 |
« Odpověď #359 kdy: 12.11.2009, 13:51:02 » |
|
Tak a jsme tu zase  HMS PHANTOM zakotvil na dobu neurčito v doku u SuE 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|