Johnak
|
 |
« kdy: 06.05.2008, 19:13:21 » |
|
Neoficialne to koluje uz dlouho. Takze timto zakladam toto forum pro veci tykajici se asociace lodi HMS Phantom. Bitevniho krizniku, jez je vlajkovou lodi uskupeni operujicim hluboko v lidackem tylu (casem samozrejme muze byt odvolana k jinym povinnostem)
HMS Phantom ovsem stale nema plny stav a potrebuje nove dustojniky i muzstvo.
Pridejte se i vy!
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
twombly
|
 |
« Odpověď #1 kdy: 06.05.2008, 19:21:50 » |
|
A Marine Ship Detachment na Bubákovi potřebuje alespoň pět mariňáků, abych měl pohromadě svůj fire team 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Johnak
|
 |
« Odpověď #2 kdy: 06.05.2008, 19:24:29 » |
|
Nase struktura vypada prozatim takto. Je hodne volnych mist
Vlajková paluba Velitel operační skupiny - viceadmirál Johnak Náčelnice štábu - komodor Maril Operační důstojník Zpravodajský důstojník Admirálův pobočník (adjutant)
Velící sekce Velící důstojník - kapitán Hanz "Major" Mattock Výkonný důstojník - komandér Sammael Bocman - Vrchní poddůstojník Darai
Lodní oddělení Taktický důstojník Spojovací důstojní Astrogátor Šéfinženýr - komandér-poručík Land Palubní lékař Důstojník člunového doku
Oddíl námořní pěchoty Velitel oddílu - podplukovník Tierce Nejvyšší poddůstojník - Hlavní seržant Twombly
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
RicoTheCat
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 06.05.2008, 19:29:49 » |
|
kde sem přišel k šéfinženýrovi  já jsem technik pohonu  Impeller technician Chief Petty Officer Richard Black 
|
|
|
Zaznamenáno
|
Richard Black: Hledám toho vola který upustil montážní klíč na napěťovou sběrnici Phantomu. Značka: Živýho, zabiju si ho sám.
|
|
|
Johnak
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 06.05.2008, 19:31:46 » |
|
kde sem přišel k šéfinženýrovi  já jsem technik pohonu  Impeller technician Chief Petty Officer Richard Black  Pri posledni bitve byla zasazena strojovna a sefinzenyr i vsichni jeho dustojnici zahynuli. Tomu se rika povyseni v poli. ;-)
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
twombly
|
 |
« Odpověď #5 kdy: 06.05.2008, 20:29:05 » |
|
Johnak, koukej dát toho seržanta pryč, já jsem jenom desátník 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Johnak
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 06.05.2008, 21:36:13 » |
|
Johnak, koukej dát toho seržanta pryč, já jsem jenom desátník  Land byl povysen z Chiefa na komander porucika, tak se nevstekej, pro nej to byl vetsi skok. 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
twombly
|
 |
« Odpověď #7 kdy: 06.05.2008, 21:45:38 » |
|
Pět hodnostních stupňů taky neni málo. Stejně si našiju frčky desátníka a basta  Někdo musí stát jako stráž před kapitánovou kajutou 
|
|
« Poslední změna: 06.05.2008, 21:49:02 od twombly »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
RicoTheCat
|
 |
« Odpověď #8 kdy: 06.05.2008, 21:47:23 » |
|
Během útoku na palubě HMS Phantom:
Kapitán Hanz "Major" Mattock: Blacku Admirál chce ty lodě stíhat, potřebuju vyhnat výkon k červené čárce Chief Engineer Rico Black: Nelze pane, nemáme v zadním prstenci 7 uzlů BETA chvíli potrvá než to nahodíme Kapitán Hanz "Major" Mattock: Blacku Admirál požaduje plný výkon teď Chief Engineer Rico Black: Ano pane zařídím.
Chief Engineer Rico Black: * mumlavě* Krucifix Admirál si snad myslí že je Lady Harringtonová a mě nejspíš považuje za Harknesse, teď ještě vystřelí pro čest vlajky a já se půjdu zahrabat.
|
|
« Poslední změna: 06.05.2008, 21:50:44 od Land »
|
Zaznamenáno
|
Richard Black: Hledám toho vola který upustil montážní klíč na napěťovou sběrnici Phantomu. Značka: Živýho, zabiju si ho sám.
|
|
|
Johnak
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 06.05.2008, 22:30:54 » |
|
Admirál Johnak zvedá hlavu od práce a vzdychá. "Nechtěl bych být Harringtonovou. Ta ještě ve volném čase cvičí a má všelijaké zvláštní záliby jako střelbu, coup de vittesse, šerm. To je všechno moc namáhavá činnost a odvádí její pozornost od práce. Admirál musí být ve službě pořát. Pořád ve střehu. Nesmí se nechal rozptilovat nesmysly. Na jeho rozhodnutích závisí lidské životy a tak i ve volném čase musí rozvíjet své strategické a taktické schopnosti... Proto hraju Starcraft."
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
twombly
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 06.05.2008, 23:02:01 » |
|
Desátník námořní pěchoty Twombly stojí za dveřmi vedoucími na můstek a potlačuje výbuch smíchu.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Johnak
|
 |
« Odpověď #11 kdy: 06.05.2008, 23:38:07 » |
|
*Podivne zvuky vychazeji z admiralovy kajuty* "Die, Zerg!" "Rock'n'Roll!" "SCV reporting for duty, sir!" "For Auir!!"
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Muphrid
|
 |
« Odpověď #12 kdy: 07.05.2008, 09:35:44 » |
|
A co obnáší takovéto členství v posádce? 
|
|
|
Zaznamenáno
|
Warning: Don't stare into laser with remaining eye!
|
|
|
Johnak
|
 |
« Odpověď #13 kdy: 07.05.2008, 10:30:30 » |
|
A co obnáší takovéto členství v posádce?  Nic tak hrozneho. Budou o tom webove stranky. V zasade si jen vymyslis, jakou funkci bys chtel delat a jestli budes chtit, tak si pro tu stranku pro sebe vymyslis zivotopis. Popr i fotku. :-) A samozrejme musis byt vzdy pripraven slouzit kralovne.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
admin
|
 |
« Odpověď #14 kdy: 07.05.2008, 11:26:46 » |
|
sloužit královně ... hmmm .. mohla bych dělat královnu? 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|