Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?
27.03.2023, 02:28:31

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
Tak si nás našli spameři, registrace vyžaduje potvrzení, a jestli to je nezastaví, tak to budu zase schvalovat, ach jo.

5952 příspěvků v 158 témat od 127 uživatelů
Nejnovější uživatel: jakop
* Domů Nápověda Přihlásit Registrovat
+  Honor Harringtonová
|-+  O Honor Harrington
| |-+  Diskuse o Honorverse
| | |-+  Shadow of Freedom - SoS3
« předchozí další »
Stran: [1] 2 3 Tisk
Autor Téma: Shadow of Freedom - SoS3  (Přečteno 25675 krát)
Muphrid
Hero Member

Zobrazit profil
« kdy: 20.12.2011, 17:28:30 »

Takže už je na čase otevřít i toto téma, kterému mělo původně patřit téma "A Rising Thunder", nicméně po rozdělení původní stejnojmenné knihy na dvě došlo k "drobné změně", protože zatímco ART nyní patří do hlavní série Honor Harringtonová, tak SoF je spíše "Saganami Island" knihou.
Zaznamenáno

Warning: Don't stare into laser with remaining eye!
Tyrael
Full Member

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 20.12.2011, 18:05:18 »

třeba se konečně dočkáme toho, že Sharon adoptuje nějaká kočka Škleb
Zaznamenáno

“Well, that’s hardly his fault,” Merlin replied, slightly surprised by his own almost defensive tone. “He was designed as a fire control system, and the Navy didn’t want its weapons systems to have too much imagination.”
Mafio Ball
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 21.12.2011, 16:41:40 »

Víme o téhle knize něco bližšího?
Mám na mysli třebas předpokládaný datum kdy se po ní začneme shánět...
Zaznamenáno

"Nesmírně se vám omlouvám, kapitáne," přerušila ho Honor tím nejkonejšivějším tónem. "Obávám se, že jsem se nedívala kam letím."
Muphrid
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 27.12.2011, 17:01:57 »

třeba se konečně dočkáme toho, že Sharon adoptuje nějaká kočka Škleb

Shadow of Freedom je zaměřeno na sérii Saganami Island, takže tam se tohohle určitě nedočkáš.
Zaznamenáno

twombly
Full Member

NCOIC, HMS Iwo Jima (LTH-06)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 kdy: 27.12.2011, 17:44:07 »

Indeed. SoF bude zaměřený opět na Talbott a vývoj situace se Solárnim Svazem
Zaznamenáno

Mafio Ball
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 27.12.2011, 21:35:25 »

Mňo...
Čekal bych že se tam aspoň trochu poodhalí hra klanu Detwíků.
Ne moc, to je asi záležitost hlavních knih ale nějaké další náznaky, vedoucí k popsání jejich plánů, myšlenkových pochodů a taky toho jak je ovlivňují akce a.Henkeové.
Zaznamenáno

"Nesmírně se vám omlouvám, kapitáne," přerušila ho Honor tím nejkonejšivějším tónem. "Obávám se, že jsem se nedívala kam letím."
Mafio Ball
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 10.01.2012, 09:51:05 »

Nevím ke které knize to patří ale...

z weberfóra (od DW)

Official answer: Dunno.

The next solo book is completed. Eric is currently working on his part of the next collaborative book, however, and it covers much of the same time period but in a different area of operations. The areas of operations of the two books converge however, in both space and time, and until we see exactly how the collaboration comes out (and, especially, ends), we don't know whether it or the next solo needs to be released first.

Soon as Eric and I get finished with that project, we'll be able to give you a schedule. I could well be wrong, but my guess right now is that the soonest we'll be looking at another Honorverse novel would be sometime around the end of the year, though. Sorry!

On the other hand, 2013 is going to be Honor's 20th birthday year, and you should be seeing a lot of stuff that year. And Joelle Presby has finished what I think is a very, very good piece about young women in the GSN which will be appearing on the Baen site Sometime Real Soon Now. I highly recommend it!
Zaznamenáno

Mirra
Sr. Member

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 26.02.2012, 20:47:25 »

Hm... tak náhodou jsem se proklikal k tomuhle fóru... jednou jsem se sem nemohl dostat a myslel jsem, že zaniklo... je pěkné být zpět...

Co se týše SoF. Nečekejte žádné velké posuny v ději po ART. Kniha je vskutku jen části ART, co se odehrávají v TQ a okolí. Možná opakuju něco, co někde je, ale pro jistotu (Úsměv): DW přišlo, že v ART je toho moc, tak to prostě přesunul do jiné knihy, v podstatě shadows 3. Čas děje proto stejný jako ART...

I proto by bylo možné, že ta kniha zmíněná výše jako hotová je SoF... a ta kolaborační by mohla být CoS3... jen mě vrtá hlavou to protnutí těch knih "v prostoru"...

BTW... nevím kdo tady je taky členem, HMS. Phantom... ale jak by řekla River Song: "Spoilers" Úsměv
Zaznamenáno
Tyrael
Full Member

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 26.02.2012, 20:57:58 »

nevim jestli se špatně dívám ale opravdu nikde nemohu najít jakkékoli info kdy vyjde SoF, neví někdo kdy se objeví na netu?
Zaznamenáno

“Well, that’s hardly his fault,” Merlin replied, slightly surprised by his own almost defensive tone. “He was designed as a fire control system, and the Navy didn’t want its weapons systems to have too much imagination.”
Mirra
Sr. Member

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 26.02.2012, 21:30:16 »

SoF je pravděpodobně hotový, ale na DW fórech spekulujou, že se čeká na dokončení CoS3... že neni jistý co vyjde dřív... Ať už vyjde cokoliv jako první, lidi předpovídaj tak letošní vánoce Smutek...

Je docela možný, že na CoS3 se čeká taky proto, že to může způsobit menší úpravy do SoF, pokud opravdu tyhle dvě knihy konvergujou do mesanskýho prostoru.

O SoF se asi žádný velký info nenajde, protože všude je to jen jako oznámená kniha... podle mě od doby, co to DW vystřihl z ART, tak se věnoval dokončení ART a SoF odložil mezitím k ledu... pokud tedy teď začínáná ART vycházet oficiálně, tak se pravděpodobně práce přesunou na CoS3... nicméně jsou ty i jiné knihy mimo Honorverse, které DW musí spravovat...
Zaznamenáno
Muphrid
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 27.02.2012, 08:29:56 »

BTW... nevím kdo tady je taky členem, HMS. Phantom... ale jak by řekla River Song: "Spoilers" Úsměv

Členů Phantomu je tu jen pár, takže sem (ale ani jinam) rozhodně spoilery z oficiálně ještě nevydaných knih nepatří!
Zaznamenáno

Mirra
Sr. Member

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 27.02.2012, 08:38:59 »

Však proto jsem našlapoval po špičkách a neřekl nic, co není v podstatě známo Úsměv. Jen mě zajímalo, zda tu jsou další lidi, které tíží prokletí "vědět" Smích
Zaznamenáno
Muphrid
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 27.02.2012, 10:06:30 »

Heh, ano, pár nás tu určitě je Mrknutí. Každopádně by už David mohl co nevidět poslat nový Safehold...
Zaznamenáno

Dalin
Full Member

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 27.02.2012, 16:44:18 »

nevim jestli se špatně dívám ale opravdu nikde nemohu najít jakkékoli info kdy vyjde SoF, neví někdo kdy se objeví na netu?

Citace Toni Wesskopf z Baenu:

We have a draft of the next one, yes. February 2013 is looking to be the likely pub date.--Toni

Takže EARC tak v listopadu nebo prosinici.

Zaznamenáno
IKolincak
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: 10.09.2012, 07:05:15 »

Toni poslala novou kapitolu z Shadow of Freedom.
Kapitola
Užijte si to.
Zaznamenáno
Stran: [1] 2 3 Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!